Olen Ninni, vuonna 2014 valmistunut fysioterapeutiksi. Valmistumisen jälkeen olen pitänyt ammattitaitoa yllä työnteon lisäksi muun muassa käymällä useita tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan liittyviä lisäkoulutuksia ja opiskelemalla liikuntalääketiedettä. Fysioterapeuttina olen saanut kohdata asiakkaita lapsista ikääntyneisiin, keskittyen kuitenkin enemmän työikäisten ja varttuneempien asiakkaiden fysioterapiaan. Kokemusta on myös erilaisista liikuntaryhmien ohjauksista.

Koripallo on ollut laji lähellä sydäntä. Nykyään aika kuluu lähinnä katsomossa tai kentän reunalla fysioterapeutin roolissa. Vapaa-ajalla arjen aktiivisuutta ylläpitää touhukas tytär. Myös lenkkeily ja kuntosaliharjoittelu ovat osa vapaa-aikaani. Kaikkein mieluiten kaivan esiin joogamattoni ja suuntaan tekemään joogaharjoitusta. Siitä saan hyvää vastapainoa arjen vauhdikkaalle ja sosiaaliselle menolle, saan mahdollisuuden rauhoittua ja keskittyä välillä omaan itseenkin.

Olen fysioterapeutti, jolla on taitoa kohdata asiakkaat yksilöinä ja kokonaisvaltaisesti. Minulla on aito halu auttaa asiakasta saavuttamaan yhdessä asetut taivoitteet. Odotan innolla, että pääsen tekemään töitä Pirkanmaan Fysiocenterissä. Toivotan kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni.

Ajan voit varata www.fysiocenter.net