Fysiocenterin palvelut Finlaysonissa

Fysioterapia

Ammattitaitoinen Fysioterapia ja hieronta

  • Fysioterapia – Hieronta
  • Urheiluhieronta
  • Laser-hoidot
  • Urheiluvammojen hoito
  • Kinesioteippaukset
  • Ostepaatti Jukka Suonpää

Meillä on sopimus Kansaneläkelaitoksen kanssa suorakorvausmenettelystä. Vähennämme Kelan korvausosuuden lääkärin määräämistä fysikaalisista hoidoista heti maksunne yhteydessä.

Ajanvaraus fysioterapiaan

Kuntosalipalvelut

Satakunnankatu 18 B, 2.krs – 33210 Tampere
Puhelin (03) 260 4545 tai 0207 981166
Omalla kulkukortilla kuntosalille ma-pe 7-22, la-su 10-22.

KuntoCenterin tv:llä varustetussa peilisalissa on valmiina Hurin monipuolinen  Smart Card -laitteisto. Älykortti ohjaa 10 laitetta, joista viidessä on kaksi toimintoa. Kuntoilija voikin pistää töihin yhteensä 17 erilaista lihasryhmää. Laitteiden vastus toimii äänettömästi ja turvallisesti paineilmalla. Jokaisen laitteen vieressä on selkeä ohjetaulu. Laitteita voi ohjata myös manuaalisesti. Salissa on lisäksi neljä kuntopyörää, juoksumatto, vetotaljakeskus sekä soutulaite. Näillä asiakas pääsee kehittämään sekä voimaa että aerobista harjoitteluaan.

Smart Card henkilökohtainen valmentajasi

Hurin laitteet toimivat älykortilla. Siihen tallennetaan aluksi kuntosi mukaiset, kilomääräiset vastukset. Kun asetat kortin laitteeseen, se säätyy aina automaattisesti oikein. Näyttö kertoo tarvittavien toistojen määrän ja piippaa, kun on aika levätä, lopettaa tai siirtyä toiseen laitteeseen. Kuntokäyräsi kehitys siirtyy tietokoneen muistiin. Saat tarvittaessa raportin suorituksistasi. Ensimmäisellä käyntikerralla ohjaaja opastaa laitteiden käytössä ja asettaa arvot. Niitä päivitetään aina tarpeen mukaan, kun kävijän kunto kohenee.

fin1

fin2

Kuvia